Philips PD9003 bærbar DVD-spiller for lange reiser

Hvis du reiser ofte, og du er lei av alle de lange reisene, kan Philips PD9003 bærbar DVD-spiller være den perfekte gadgeten for deg! Det vil bringe kino til deg, uansett hvor du er – på et tog, i en buss eller på et fly! Du kan ta det bare med deg overalt!

Philips PD9003 har en 23 cm skjerm og en innebygd DVB-T tuner for å velge dine favoritt TV-kanaler. En annen flott funksjon er at den går for opp til fem timer med videoavspilling på én batterilading. I tillegg har den en USB-port for video, foto og musikkavspilling overføringen fra en flash-stasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg ved bilde(r): (jpg/png/gif):*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>